Over liftup online

LiftUp Online is een eenmanszaak, opgericht door Lobke Gijsbers. Met een no-nonsense houding en een nuchtere kijk op de (online) wereld zegt LiftUp Online wat ze doet, en doet ze wat ze zegt. Met een goed oog voor kwaliteit, relevantie en resultaat. Je boodschap zo specifiek mogelijk aansluiten op de doelgroep en deze zo gericht mogelijk proberen te bereiken. Dit leidt namelijk tot het beste resultaat. Online marketing is tenslotte meetbaar.

 

Waarom liftup online?

Online marketing is niet alleen mijn vak, maar ook mijn passie. Ik heb een natuurlijke drive om mezelf te ontwikkelen en mijn kennis op online marketingvlak te vergroten. Met jaren ervaring aan zowel de klant- als de bureauzijde voor grote en kleine opdrachtgevers weet ik inmiddels wat wel en niet werkt. Deze kennis en inzichten neem ik mee in mijn rol als freelance online marketeer voor uw bedrijf. Waar veel marketeers gespecialiseerd zijn in één kanaal of methode, blijf ik mezelf ontwikkelen in de breedste zin van het woord. Ik wil namelijk niet dat het kanaal het uitgangspunt is, maar úw doelgroep en úw gewenste resultaat.

Hoewel kennis en ervaring belangrijk zijn, is interesse en inzicht in de mens achter het scherm misschien nog wel belangrijker. Ik begrijp wat mensen raakt, beweegt en overtuigt en kan statistieken “vertalen” naar menselijk gedrag. Ook heb ik een goed oog voor vorm en gevoel voor taal, waardoor ik veel zelf kan uitvoeren of de juiste specialist weet te betrekken bij een project.

 

Lees hoe ik een online marketing strategie voor u opzet